Mi smo Dalnature – čista osunčana dalmatinska priroda pretočena u bočice eteričnih ulja i hidrolata, namijenjena Vašoj ljepoti, zdravlju i boljem načinu života.

Naša obitelj uzgaja autohtone aromatične i ljekovite biljke, ručno ih bere i destilira u vlastitoj destileriji. Kao nagrada za naš trud i veliku ljubav dolaze 100% čista eterična ulja i hidrolati bez kojih je nezamisliva naša svakodnevnica.

Naši proizvodi:

Naša eterična ulja od smilja, ružmarina 1,8 Cineol, lavande i lovora oduševit će Vaša osjetila i uljepšati Vaš dom!

Briševo, ravnokotarsko selo smješteno 10 km sjeverno od Zadra, izvor je naših prirodnih proizvoda. Iz neiskvarene prirode u našoj okolici dobivamo samo najbolje proizvode.

Zadar i Zadarska je regija sjeverna su vrata Dalmacije, prepuna suprotnosti, bogatog povijesnog naslijeđa i prekrasne prirode. Najintenzivniji doživljaj toga kraja sklad je morskog plavetnila i do mora spuštenih tamnozelenih borova i/ili maslinika. Bijeli dalmatinski kamen dotiče samu obalu i usitnjen oblikuje šljunčane plaže. 

Zajednički nazivnik onoga što nastaje u Dalmaciji može se podvesti kao: autohtono, čisto, zdravo i čuvstveno za sva osjetila. 

Naša poslovna filozofija je nadahnuta onim što vidimo u prirodi.

Priroda nam daje nevjerojatne biljke koje nas oduševljavaju svojim mirisom i ljekovitošću. Danas su ljudi iscrpljeni zbog užurbanog načina života i traže put prema prirodi i zdravom načinu života.

Naša misija je i dalje biti posrednik između prirode i naših vjernih kupaca.

Jer, kada biljka odgovara zemlji na kojoj raste, daje sve od sebe.